Blog Manager Universal Article/Blog/News module

Start var Görüntü yok

0 Yorumlar
3806
07 May 2020

Lenvo ve dahi tüm  ürünlerde sıklıkla karşılaştığımı bir başka sorunlardan biri de bu. Bu hatanın çözümü ise kesinlikle teknik servis uzmanları tarafından ölçüm aletleri ile yapıldıktan sonra karar verilmeli. Biz ise sıklık düzeylerine göre çözüm üreteceğiz. 

NEDEN?

Bunun nedeni çok faklrı sorunçlar doğuracaktır. Örnek vermek gerekirse bunun en başta ki sorumlusu toz ve havasızlık. Cihazınız doğru ısıda çalışmayacaktır ve soğuk lehimler atmaya başlayacak ve en önemlisi bu çiplere zarar verecektir. Biz Türk milleti olarak bakım ve servis gibi belli zamanlarda yapılan işleri pek sevmeyiz. Bunun bedelini de  öderken hayıflanır. Misal elimizde ki verilere bakarak söylüyorum. 6 ayda bir bakım yaptıran kişiler cihazlarını kullanma süresi 7. seneye girdiler. 1 sene bir bakım yaptıranlar ise hala kullanmakta. Bu işin orta karar noktası ise sene de 1 kere mutlaka bakımının yapılması. 

Çözümü

Arkadaşlar bunun çözümünü söylememiz için ölçüm aletleri ile mutlaka  testinin yapılması ve sonunda çektiği ampere göre yol izlenmesi. genelde kurcalanmamış cihazlarınızı kurtarma ihtimalimiz çok yüksek. 

0.0
Son Değiştirme: May 07, 2020 01:16 PM
start var görüntü yok tuşa bastım ses var görüntü yok

Henüz Yorum Yok...

Yanıt bırakın

E-Posta adresiniz yayımlanmayacak.